Kategorier
Mat

Catering för fester och andra tillställningar i Uppsala

Arrangerar man en fest kan man nästan alltid räkna med att gästerna blir hungriga. Anlita en erfaren firma för den godaste cateringen som finns i Uppsala.

Aya visste att hennes släktingar ställde upp om hon frågade dem. De skulle nog nästan bli förnärmade om hon inte bad dem insåg hon. Det var bara det att hon verkligen ville att de bara skulle komma och njuta av festen och kärleken på hennes bröllop. Hon och Isak skulle gifta sig, äntligen!

De hade tagit examen båda två förra året, hon var apotekare och han ingenjör. Stor tur och en gnutta skicklighet hade gjort att de valde att stanna kvar i Uppsala eftersom de fick jobb där. Så de hade bestämt sig för att spara pengar till det kommande bröllopet och det skulle bli ett hejdundrande bröllop. Svensk-arabiskt med det bästa från två världar.

Anlita en firma som fixar en grym catering i Uppsala

En viktig del var maten, gästerna skulle inte gå hungriga. Därför hade de bestämt att använda sig av catering i Uppsala för att fixa bästa festen. Däremot skulle gästerna få bidra till efterrättsbordet om de ville fixa mat. Förhoppningsvis skulle det bli både svenska och arabiska bakverk att avnjuta.

Aya och Isak önskade verkligen att det skulle bli en kväll för alla gäster att minnas. Kvällen när de skulle fira den vackraste sak i världen – kärleken. Hon och Isak skulle i alla fall minnas den för alltid, dagen då de sa ”ja” till varandra. Världens bästa bröllopsdag!